MIDDEN OOSTEN

CHAUFFEURS NEDERLAND

Reunie 2018

Beste vrienden van MOCN,

Het is alweer iets langer dan een week geleden dat wij de 5de reünie hebben gevierd van de Midden Oosten Chauffeurs Nederland. En zoals verwacht was er weer een goede opkomst. Al voor 13.00 uur kwamen de eerste gasten binnen.

 

Deze keer hadden wij een prima locatie in het westen van het land  bij de modelbouwer Tekno in De Lier. Mooi nieuw gebouw met een model museum waar maar liefs 8000 vrachtwagen modellen en meer  te bewonderen zijn.

Om maar niet te spreken over de “echte oldtimers” op de begane grond van BvB. Mooie gerestaureerde vrachtwagens. Maar ook de “Peking” Volvo 475 en de Volvo F12 van Jack den Hartogh waren binnen en buiten te bewonderen. Mooi verhaal van Jack den Hartogh en Leo de Leede over de rit naar Peking die ze enkele jaren geleden gemaakt en voltooid hadden. Jack en Leo hartelijk bedankt voor jullie bijdrage en verhalen over deze “Peking” rit.

 

Het was vooral een reünie die weer goed werd bezocht door vele “oude” bekenden, maar ook weer “gelukkig” nieuwe gezichten.  Er was dan ook snel een goede sfeer en er werd veel gesproken over de tijden van vroeger. Foto albums werden door velen bekeken en besproken.

 

Later die middag was er een speciaal moment voor onze gasten uit Australië, namelijk Ron en Wilmy Kloprogge. Er werd een speciaal vrachtwagen model aangeboden aan de bestuurder van deze Mack F700. Ron werd naar voren geroepen om de Mack F700 uitgerust met een dubbele Flatbed trailer in ontvangst te nemen. Ron was ontroerd en tevens een beetje verbaasd toen hij dit model overhandigd kreeg. Het was de dag ervoor als eerste en enige model bezorgd door een modelbouwer die erg goed werk geleverd had. Een prima model.

 

Mijn dank gaat naar Robbert en de zijnen van Tekno die het maken van deze Mack F700 mogelijk gemaakt hebben. En voor de liefhebbers, binnenkort komt dit model uit en natuurlijk kan deze besteld worden via onze website voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben.

 

Dan wil ik ook diegenen bedanken die gezorgd hebben dat er cadeaus waren die we hebben gebruikt voor de loterij. Vele mooie grote en kleinere items die een nieuwe eigenaar gevonden hebben. Deze opbrengst (op te vragen via een PB) gaat naar een jongen of meisje en eventueel hun directe familie, een mooie dag te laten beleven.

 

Ook wil ik Tekno, met name Maarten, Robbert, Sebastian maar ook alle anderen die meegewerkt hebben voor het slagen van deze reünie heel hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid. Geweldig!!!

 

Nog een woord van dank gaat naar de mensen van de catering. Vanaf binnenkomst tot aan het einde zijn wij zeer goed verzorgd. Voldoende te drinken en een goed gevulde BBQ. Ik denk dat iedereen die hiervan genoten heeft het er mee eens is.

 

Om 22.00 uur was de reünie afgelopen en iedereen vertrok naar huis, hotel en B&B. Het was een mooie dag. Voor sommigen was er nog een kleine naviering bij de camper van Meindert.  Er werden nog enkele flessen wijn ontkurkt en geleegd. Het was een gezellige afsluiting van een prachtige dag.

 

Gaan we door? Jazeker. En zoals het er nu uitziet het volgend jaar alweer. Waar? Houden we nog even stil. Maar volg onze website en/of Facebook. Dus waarschijnlijk weer op de 1ste zaterdag in juni.

 

Tot slot wil ik als organisator iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage in welke vorm dan ook om deze reünie te laten slagen.  Als jullie genoten hebben, dan heb ik dat zeker ook.

 

Met vriendelijke groeten,

Ger van Rens.

ENGLISH

VERSION